Chci začít

Miroslav Karczmarzyk
Stavební práce na klíč

Stavební práce na klíč
o dodavateli

Stavební firma - stavební práce MiKar patří mezi spolehlivé a ověřené stavební firmy, jejímž prvořadým cílem je perfektně odvedená práce a spokojenost zákazníků.
Poskytujeme svým zákazníkům téměř vyčerpávající sortiment stavebních prací.…

Více o dodavateli…

Zákaznické reference

Rekonstrukce koupelny a WC

5.0
126 000 Kč
Zadání
Kompletní rekonstrukci koupelny a toalety se snížením stropu ve starším RD . Rozměry 3x3 / sprchový kout s odtok obou lištou 1,2m x0,83m /. nové u… Více
Hodnocení
Realizace proběhla dle plánu a splnila naše očekávání ! Sami jsme si koupelnu navrhli , a zástupce firmy nám doporučil nejaké malé změny a navrhl jiný materiál na kterém jsme se dohodli . Rozpočet t… Více
Kategorie

O dodavateli

popis

Stavební firma - stavební práce MiKar patří mezi spolehlivé a ověřené stavební firmy, jejímž prvořadým cílem je perfektně odvedená práce a spokojenost zákazníků.
Poskytujeme svým zákazníkům téměř vyčerpávající sortiment stavebních prací.
Nabízíme veškeré stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader, stavbu garáží, přístavby, nádstavby a půdní vestavby RD, úpravy interiéru i provedení stavebních prací formou subdodávek. Dále se zabýváme stavbou jak už venkovních tak vnitřních krbů, krbových a kachlových kamen, sporáků, realizací koupelen, pokládkou veškerých obkladů a dlažeb jak z přírodního tak z umělého kamene, stavbou plotů, zateplováním budov a další stavební činností od r.2001.

S tímto zajišťujeme zákazníkům komplexní služby-realizaci celé stavby na ,,klíč".
Zařídíme projektovou dokumentaci,vypracujeme 3D návrh, zrealizujeme stavební práce, navrhneme interiér a zajistíme revizní zprávy. V případě zájmů zákazníka dodáváme vybavení interiéru popř. zajistíme realizaci nábytku na míru - (kuchyň, dětský pokoj, ložnice, předsíň, šatní skříně aj).

Každou objednávku individuálně zpracujeme a po domluvě provedeme zdarma cenovou nabídku. Věříme, že si u nás vyberete z nabídky služeb a budete maximálně spokojeni s našimi službami.

Potřebujete poradit?